Hyr dekoration till fest

HE_teknik_dekor

En inbjudande och trevlig miljö är viktig vid alla typer av event, t.ex. bröllop, konferens och event under Almedalsveckan på Gotland. Med hjälp av textil, dekor och belysning förändrar man känslan i lokalen på ett effektivt sätt och gömmer de delar som är fula eller mindre attraktiva. Vi ordnar dekor och inreder hela ditt event, allt från kuddar och tyger till bord, stolar och tält. Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen av dekor för just ditt evenemang.

Vi är verksamma i hela Sverige, t.ex Stockholm, Malmö, Göteborg, Gotland och Åre.

Vanliga frågor om festdekoration

Vi erbjuder ett brett sortiment av dekorationsartiklar, inklusive textilier, belysning, möbler och tält, anpassade för alla typer av event.

Efter att du kontaktat oss, ordnar vi ett möte för att diskutera ditt events tema, färgschema och önskemål, därefter skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov.

Absolut, vi har erfarenhet av att dekorera både inomhus- och utomhusevent, från små sammankomster till stora galor och festivaler.

Vårt tjänstepaket inkluderar designförslag, leverans, uppsättning och nedtagning av dekorationer, samt rådgivning genom hela planeringsprocessen.

Ja, vi kan visa dig ett urval av tidigare projekt för att ge dig inspiration och idéer för ditt eget evenemang. 

Vi älskar utmaningar och att arbeta med unika teman. Berätta för oss om dina idéer, så arbetar vi tillsammans för att göra dina visioner till verklighet.

Priset varierar beroende på omfattningen av ditt evenemang och de specifika dekorationsbehoven. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina önskemål och budget.

Kontakta oss!