Hyr ljudutrustning

HE_teknik_ljud

Att ha rätt ljudanläggning till ditt Evenemang, live konsert, bröllop eller Event är en av dom viktigaste punkterna på ditt evenemang. 

Vi jobbar med märken som d&b & JBL.  Märken som är hållbara och ger det ljud som behövs till ditt evenemang.

Våra ljudtekniker har jobbat många år i branschen och är vana att hjälpa dig så att du får det ljud som är rätt för din lokal.

Välkommen till HE Teknik & Event AB

Vanliga frågor om ljudutrustning

Vi erbjuder ett brett utbud av ljudutrustning från ledande märken som d&b och JBL, inklusive högtalare, mikrofoner, mixers och mycket mer. Kontakta oss för att hitta den perfekta utrustningen för ditt evenemang.

Våra erfarna ljudtekniker hjälper dig att välja rätt utrustning baserat på ditt evenemangs storlek, typ och lokalens akustik. Vi ser till att du får det ljud som passar just dina behov.

Absolut! Vi erbjuder fullständig service inklusive leverans, installation, och teknisk support under evenemanget för att säkerställa att allt fungerar felfritt.

Priset varierar beroende på utrustningens typ och hyrestidens längd. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och budget.

Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt, speciellt under högsäsong eller för stora evenemang, för att säkerställa att du får den utrustning du önskar.

Ja, vi erbjuder teknisk support under ditt evenemang. Våra ljudtekniker är tillgängliga för att hantera alla frågor eller problem som kan uppstå.

Kontakta oss!