Boka DJ

HE-teknik_DJ

Boka DJ och ljudanläggning till eventet, företagsfesten, bröllopet, Almedalsveckan på Gotland eller festen.
Vi har DJ:s som varit i branschen mer än 20 år. Vi spelar allt från 60-tal till dagens musik.

Är ni intresserad av att hyra ljudutrustning på Gotland från oss? För de mindre tillfällena har vi ordnat ett antal ljudpaket med tillbehör för olika typer av ljud.

Vi är även verksamma i hela Sverige, t.ex Stockholm, Malmö, Göteborg, Gotland och Åre.

Vanliga frågor om bokning av DJ

Våra erfarna DJ:s spelar en bred mix av musik, från 60-talet till dagens hits, och anpassar musikvalet efter evenemangets tema och gästernas önskemål.

Kontakta oss med detaljer om ditt evenemang, så matchar vi dig med den bästa DJ:n för dina behov. Vi tar hänsyn till evenemangets storlek, musikpreferenser och specifika önskemål.

Våra ljudpaket inkluderar allt du behöver för en lyckad fest, inklusive högtalare, mikrofoner och mixerbord. Vi anpassar paketet efter ditt evenemangs storlek och behov.

Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att säkerställa att du får den DJ och ljudutrustning du önskar, särskilt under populära datum och säsonger.

Priset varierar beroende på evenemangets storlek, varaktighet och specifika behov. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Ja, vi har erfarenhet av att leverera högkvalitativt ljud för både inomhus- och utomhusevenemang. Berätta om dina planer, så ordnar vi resten.

Kontakta oss!