Partyljus

HE_teknik_ljus

Gör skillnad med miljöljus. Med hjälp av olika ljuseffekter förändrar man enkelt en trist lokal till en sprudlande färgrik eventlokal. Vi har under åren jobbat med ljus i många eventlokaler på Gotland, Åre och Stockholm.

Styr allt från ett ljusbord och sätt färg på till exempel väggar, pelare, gardiner och tak. Användningsområdena för ljus är många och endast fantasin sätter gränserna.

Vi har lång erfarenhet av ljussättning för alla typer av event och vår målsättning är att du ska få en ljusupplevelse utöver det vanliga. Hör av dig till oss så hittar vi den bästa lösningen för ljus till just ditt evenemang.

Vi är verksamma i hela Sverige, t.ex Stockholm, Malmö, Göteborg, Gotland och Åre.

Vanliga frågor om partyljus

Vi erbjuder en rad ljuseffekter från mjuka atmosfäriska glöd till intensiva färgexplosioner, perfekt för att förvandla vilken lokal som helst.

Kontakta oss med detaljer om ditt evenemang, så genomför vi en konsultation för att förstå dina behov och skapa en skräddarsydd ljusplan.

Våra paket inkluderar ljusutrustning, installation, programmering av ljusbordet och teknisk support under evenemanget.

Med vår erfarenhet och flexibla utrustning skapar vi anpassade lösningar som framhäver det bästa i varje lokal.

Kostnaden varierar beroende på evenemangets storlek och ljuskraven. Kontakta oss för en offert anpassad till ditt specifika behov.

Vi rekommenderar att boka så tidigt som möjligt, särskilt för större evenemang eller under högsäsong, för att garantera tillgängligheten.

Kontakta oss!